Szezonra készülve

Manapság a téli hónapok sem csendesek a lovak és lovasok számára. Az elmúlt évek alaposan átformálták az év versenyre nem éppen alkalmas szakaszát. Szinte minden hétvégére akad program azok számára, akik a lovakkal való téli munkán kívül is hasznosan a lovak bűvkörében akarják tölteni a hétvégéket.

A napokban került a látókörömbe – sajnos csak utólag – egy remek program híre, amire érdemes figyelni és jó példa lehet arra, hogy is érdemes eltölteni a téli zord napokat: Dr. Gőblyös István előadása Miskolcon: klasszikus lókiképzés mesterfokon 

Illetve ajánlom blogját (Zabla és kengyel), mert nagyszerű cikkekre lel, akit érdekel a téma.

A tavaly már a fogatosok, edzők és még a bírók körében is nagy sikert aratott fórum Zombán idén is megrendelésre kerül március 23-án vasárnap. Volt szerencsém rajta személyesen is részt venni, ezért őszintén ajánlom mindenkinek akit érdekes a fogatok világa! Részletek

További két programra is felhívnám a figyelmet:

  • MLSZ Fogathajtó Szakága 2014. február 8-án (szombat) fórumot szervez a megyei fogat titkárok és a versenyirodák számára.
    Helyszín és időpont: Izsák, Polgármesteri Hivatal tanácsterme, 13.00 óra
    A fórum témája: Nemzeti fogathajtó szabályzat áttekintése, versenyekkel kapcsolatos 2013. évi tapasztalatok megvitatása.
  • MLSZ Fogathajtó Szakága Licenc vizsgára való felkészítést, valamint Edzőtovábbképzést tart 2014. február 15-én (szombat).
    Helyszín és időpont: Kaposvár, Lovasakadémia tanácsterme, 10.00 óra