Csendes hétvége után…

Csendesnek ígérkezik a mostani hétvége a Felső-Dunántúli régióban, hiszen az 5 megyéből sehol sem írtak ki hivatalos versenyt. Annál inkább érdemes lesz odafigyelni a következő hetekre, hiszen három helyszínen is mérkőznek a közeljövőben – különböző kategóriákban a fogatosok, és még egy “ráadásverseny” Zalában is színesíti a programot:

A Kerékteleki verseny szervezőjétől, Geczinger Tamástól kaptuk a plakátot, amellyel minden érdeklődőt nagy szeretettel invitál az augusztus 10-én szombaton megrendezésre kerülő C kategóriás és szabadidős versenyükre.

Kálozon, ugyanezen hétvége vasárnapján, augusztus 11-én tartja a Vida Károlyt (Fejér Megyei Kettesfogathajtó Bajnoskág 2013-as évadjának élovasát) is soraiban tudó Kálozi Lovas Egyesület a bajnokság soron következő tizedik fordulóját, remélhetőleg a hagyományokhoz hűen 20 feletti nevezéssel!

Zalalövőn sem maradnak fogat nélkül a helyiek és környékbeliek. C kategóriás versennyel dupláznak augusztusban, hiszen már az idei évben egy kombinált versenyen túl vannak a szervezők. Augusztus 11-én tehát Pintér Antal és Lebics István invitálja Önöket!

A régió 2. idei 3 számos versenyére Császáron az Egresi-réten kerül sor. Az újjáélesztett versenyt a helyi önkormányzattal karöltve az év elején újonnan alakult, nagyon aktív Dadi Lovasklub Egyesület szervezi B*, B** és C kategóriában. A C kategóriások számára is 3 számos az esemény, hiszen aki meghajtja a díjhajtást (Nemzeti 1.sz. díjhajtó feladat, vagy 6/A sz. díjhajtó feladat választható (nevezéskor kötelezően megjelölendő)), az a maratonhajtásban is starthoz állhat.

Amin újabb hírek plakátok érkeznek, frissítem a hírt!